TOIMINTAKERTOMUS

KEVÄTKOKOUS 17.04.2018

Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna 50v ja juhlistamme sitä Suomen Ilmailumuseolla 12.5. juhlanäyttelyllä.

Syyskokouksenkin jälkeen on Helsingissä kokoonnuttu joka toinen tiistai Malmitalolla, joka on toimiva kokouspaikka. Hallitus kiittääkin aktiivisia jäseniä mielenkiintoisista esitelmistä.

Tampereen, Turun ja Porin alaosastot ovat kokoontuneet säännöllisesti.

Ulkomaisiin tapahtumiin yhdistys on osallistunut IPMS Scale Model Worldiin, marraskuussa 2017. Kotimaan tapahtumissa oltiin Model Expossa huhtikuussa 2017, jossa vastasimme Expon pienoismallikilpailusta. Olimme mukana Suuri Snadi-tapahtumassa lokakuussa. Yhdistys järjesti tapahtumassa IPMS Openin ja avustimme yhdessä FCMA:n kanssa Nordic Challengen järjestelyistä. Tänä vuonna emme osallistuneet Jyväskylän ja Tampereen pienoismallitapahtumiin.

Kaartin Grillissä juhlistettiin 8.2.2018 yhdistyksen perustamista perustajajäsenten voimin.

Jäsenmäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin, maksavien jäsenten määrä on jo noin 300 kokonaismäärän ollessa noin 370. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja liittynyt takaisin. Haasteena onkin, miten saada nuorisoa kiinnostumaan mallailun ihmeellisestä maailmasta, jotta yhdistys säilyisi elinvoimaisena.

IPMS-Mallari jatkaa ilmestymistään neljä kertaa vuodessa ja jotta tämä jatkuvuus myös säilyisi olisi toivottavaa, että saisimme lisää juttujen kirjoittajia.  Tämä siksi, ettei Mallarin artikkelit olisi vain muutaman henkilön harteilla.

Viime vuonna yhdistyksen talous oli niukka, mutta hallittu. Kaikki suunnitellut toiminnot pystyttiin rahoittamaan. Erityisesti mainittakoon, että tuloista liki 80 % käytettiin Mallari -lehden julkaisuun.

Yhdistyksen kotisivuja ylläpidetään osoitteessa www.ipms.fi

IPMS-Finland ry:n hallitus

Ajankohtaista & Tapahtumat

Mallarikerho 11-17 vuotiaille nuorille Leppävaaran nuorisotalolla

Leppävaaran nuorisotalolla järjestetään joka keskiviikkoilta mallarikerho 11-17 vuotiaille nuorille kello 18.00-21.00. Osoite Veräjäpellonkatu 6, 02650 Espoo. Kerhossa voi rakentaa omia tai kerhon hankkimia malleja.

Tiedustelut sähköpostilla: perttu.ahonen (at) espoo.fi

IPMS Finland Ilmailukirjallisuuspäivillä Suomen Ilmailumuseolla Vantaalla lauantaina 16.11.2019

IPMS Finland on mukana Vantaalla Suomen Ilmailumuseolla järjestettävillä Ilmailukirjallisuuspäivillä tulevana lauantaina 16.11. klo 10-17. Myymme viimeisiä kappaleita Igor Kopiloffin kirjoittamasta kirjasta Blenheim Suomessa. Osta omasi tai vaikka pukinkonttiin!

Nähdään tapahtumassa!

/ / MUOKKAUS: Tässä tapahtumassa pöydällämme ei rakenneta pienoismalleja, pahoittelut väärästä informaatiosta / /

26.11.2019 IPMS-kokous, Helsinki

Essex-luokan tukialaukset lentokonemallarin näkökulmasta, Markku Ilvonen

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, 00700 Helsinki
kello 18-20.00, kokoushuone 2

2.12.2019 IPMS-kokous, Tampere

Monitoimitalo 13, kerhohuone Vintti, aika 18:00 - 20:00.

10.12.2019 IPMS-kokous, Helsinki

Essex-luokan tukialuksilta toimineet lentokoneet, Markku Ilvonen

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Malmi, 00700 Helsinki
kello 18-20.00, kokoushuone 2

Ota yhteyttä

Voit lähettää lomakkeella kysymyksiä pienoismallailusta, ehdottaa tapahtumaa tai antaa vinkin pienoismallailluun liittyvästä uutisesta.

Lomake

Täytä nimi.