TOIMINTAKERTOMUS

KEVÄTKOKOUS 17.04.2018

Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna 50v ja juhlistamme sitä Suomen Ilmailumuseolla 12.5. juhlanäyttelyllä.

Syyskokouksenkin jälkeen on Helsingissä kokoonnuttu joka toinen tiistai Malmitalolla, joka on toimiva kokouspaikka. Hallitus kiittääkin aktiivisia jäseniä mielenkiintoisista esitelmistä.

Tampereen, Turun ja Porin alaosastot ovat kokoontuneet säännöllisesti.

Ulkomaisiin tapahtumiin yhdistys on osallistunut IPMS Scale Model Worldiin, marraskuussa 2017. Kotimaan tapahtumissa oltiin Model Expossa huhtikuussa 2017, jossa vastasimme Expon pienoismallikilpailusta. Olimme mukana Suuri Snadi-tapahtumassa lokakuussa. Yhdistys järjesti tapahtumassa IPMS Openin ja avustimme yhdessä FCMA:n kanssa Nordic Challengen järjestelyistä. Tänä vuonna emme osallistuneet Jyväskylän ja Tampereen pienoismallitapahtumiin.

Kaartin Grillissä juhlistettiin 8.2.2018 yhdistyksen perustamista perustajajäsenten voimin.

Jäsenmäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin, maksavien jäsenten määrä on jo noin 300 kokonaismäärän ollessa noin 370. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja liittynyt takaisin. Haasteena onkin, miten saada nuorisoa kiinnostumaan mallailun ihmeellisestä maailmasta, jotta yhdistys säilyisi elinvoimaisena.

IPMS-Mallari jatkaa ilmestymistään neljä kertaa vuodessa ja jotta tämä jatkuvuus myös säilyisi olisi toivottavaa, että saisimme lisää juttujen kirjoittajia.  Tämä siksi, ettei Mallarin artikkelit olisi vain muutaman henkilön harteilla.

Viime vuonna yhdistyksen talous oli niukka, mutta hallittu. Kaikki suunnitellut toiminnot pystyttiin rahoittamaan. Erityisesti mainittakoon, että tuloista liki 80 % käytettiin Mallari -lehden julkaisuun.

Yhdistyksen kotisivuja ylläpidetään osoitteessa www.ipms.fi

IPMS-Finland ry:n hallitus

Kokoukset

Kokoukset Helsinki

Kokoukset Malmin toimintakeskuksella toistaiseksi tauolla.

Kokoukset Tampere

Kokoukset Monitoimitalolla toistaiseksi tauolla.

Teams-etäesitys keskiviikkona
14.4. klo 18.00

Essex-class - The Aircraft Carrier, Lentokonemallarin näkökulma

Markku Ilvonen

--- Teams-linkki julkaistaan tässä 15 min. ennen esityksen alkua ---

Voit tutustua ennakkoon kuinka kokoukseen liitytään (selaimella liittyminen noin sivun puolessa välissä):

Ajankohtaista & Tapahtumat

Jäsenmaksu 2021 350x350

Jäsenmaksu 2021

Muistathan maksaa jäsenmaksun vuodelle 2021. Tällä varmistat mm. laadukkaan jäsenlehti Mallarin saamisen myös vuonna 2021.

Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 30€ (aikuiset) ja 10€ (alle 18-v.)

Tilinumero on: FI58 4260 0010 0006 41

Laitathan maksun yhteyteen viestiksi nimesi ja tiedon, että maksat vuoden 2021 jäsenmaksun.

Maksun eräpäivä on 31.1.2021.

Osoitteenmuutos?

Mikäli osoitteesi on muuttunut, ilmoitathan uuden osoitteesi sähköpostilla osoitteeseen ipms@ipms.fi Näin Mallari-lehti löytää tiensä myös jatkossa perille!

IPMS Italy International Online Contest

IPMS Italia järjestää virtuaalisen pienoismallikilpailun kesäkuussa 2021. Rekisteröinti on auki.

Lue lisää PDF-tiedostosta täältä:

Tietoa virtuaalikilpailusta myös Facebookissa:

IPMS Italy International Online Contest

www.ipmsitalia.it

IPMS Italia 1 4

IPMS México Virtual Contest

IPMS México järjestää virtuaalisen pienoismallikilpailun huhtikuussa. Rekisteröinti on avautunut ja on auki vielä hetken.

Tarkempaa tietoa kilpailusta: https://www.ipmsmexico.org/cgi-bin/faqs2020.cgi?nc=5176589204326#ingles

Kilpailun säännöt, aikataulu ja muuta tietoa tästä PDF-tiedostosta: https://www.ipmsmexico.org/graficos/folletonacional2020.pdf

PDF-tiedostossa Englannin lippua klikkaamalla (tai siirtymällä dokumentin sivulle 7) pääset lukemaan tekstin englanniksi.

Ota yhteyttä

Voit lähettää lomakkeella kysymyksiä pienoismallailusta, ehdottaa tapahtumaa tai antaa vinkin pienoismallailluun liittyvästä uutisesta.

Lomake

Täytä nimi.